Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jtjro/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Transport Materiale - JTJ - Profesionalism, Experienta, Viziune, Solutii

Transport Materiale

Transport materiale – Oferim servicii de transport materiale in Bucuresti si zonele limitrofe. Doriti sa renovati apartamentul si materialele nu incap in masina personala? Noi suntem solutia! Fata de competitorii nostrii, noi va si descarcam, manipulam materialele in apartamentul dvs. Transportul materialelor de constructii se va efectua cu duba de 3.5 T sau daca cantitatea si volumul este mare, cu camion. Transportam materiale de constructii la orice ora, serviciul fiind non stop.

Transport nisip ce poate fi  folosit la tencuieli in cobinatie cu var si ciment, rezultatul fiind numit mortar, folosit pentru indreptarea si finisarea peretilor inainte de glet. Tencuiala poate fi facuta manuala sau automatizata.

Transport pamant vegetal pentru gradini si umpluturi sau gazon. Pamantul poate fi livrat in catitati de 1-3 metri cubi cu utilitare basculabile. Pamntul poate fi folosit pentru solarii si straturi de pamant pentru legumicultura. Transportam in orice zona din Bucuresti

Transport balastru pentru constructii. Acesta poate fi folosit pentru a obtine beton, in diferite intrebuintari. Se foloseste pentru alei, stalpi de beton, placa peste etaj, etc.

Transport moloz de la lucrarile de amenajari. Transportam moloz cu urilitare si containere. Utilitarele transporta moloz la saci din apartamente sau garsoniere. Ridicam molozul direct din casa cu personal propriu. Ridicam toate resturile adunate la lucrare : sparturi de faianta, gresie sau pereti, bucati de bca sau caramida, parchet clasic sau melaminat, covoare sau linoleu.

Transport MaterialeInchiriere containere moloz de 7 metri cubi pentru santiere mari. Aceste containere se inchiriaza pentru 1-3 zile, se incarca de beneficiar. Containerul este transportat cu utilaj de 18 tone cu brate telescopice. Se inchiriaza cate un container sau doua, la nevoie. Daca se desfasoara o demolare putem schimba de mai multe ori pe zi, atat cat este nevoie. Dispobibil in Bucuresti.

Transport mobila veche din casa, pod sau magazie. Servicii de evacuare mobila veche din orice zona din capitala. Atunci cand schimbati mobila veche noi va ajutam. Venim, demontam, incarcam si plecam. Scpati de mobila veche din casa mostenita de la bunic. Transportam mobila veche cu tot ce contine. Evacuam corpuri de mobilier, electronice, electrocasnice, oale, farfurii, borcane, etc.

Servicii Transport Materiale oferite de ASFALTERRA BETA CONSTRUCT, membru JTJ Group

Interesati de Transport Materiale ?

  • Telefon Mobil: 0733 626 757

Trimiteti un mesaj prin formularul de contact

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

solutionarea online a litigiilorinsolventa persoanelor fizice

Recomandari: Promovare Afaceri, NewsMag, Servicii Web Design Seo, Prestari Servicii, Anunt Bucuresti, Stiri Max, Stiri Surse, Magazine, Oferte Romania, Firme Bucuresti, Panouri Solare, Oferte eMAG, SiteBunker, CyberFolks, Nav Communications, HostX, Hostico, NameBox, HostRiver, Hosterion, Hostinger, Gazduire Net, THC, Local Info, Stiri Firme, Oferte, Idei Casa Gradina, Casa Home, Anunturi Online, Magazin Bucuresti, Lista Magazine, Prestari Servicii Pro, Firme Servicii, Prestari Servicii Online, Constructori Online, Instalatori Online, Servicii Ploiesti, Firme Auto, Firme Tractari, Firme Gazduire, Preturi Produse, Hoteluri Online, SEO Marketing Solutions Agency