Constructii Drumuri si Poduri

Constructii drumuri si poduri

Infrastructura drumurilor este absolut necesara a fi cat mai dezvoltata pentru buna circulatie a vehiculelor si a pietonilor. Datorita factorilor de mediu, drumurile se pot deteriora, prin urmare fiind necesara repararea acestora la un anumit interval de timp. In aceasta categorie se gasesc toate achizitiile publice ce tin de constructia, intretinerea si reparatia drumurilor (fie ca este vorba de drumuri pietruite, de pamant, forestiere), podurilor, autostrazilor, cailor ferate. Tot aici intra si turnarea de covor asfaltic, terasamente, suprastructuri, realizarea de borduri, pavarea aleilor, plombari, imbracari.

Beneficiem de o gama variata de utilaje si de un parc auto care este in crestere! Ne dezvoltam continuu pentru ca serviciile oferite sa fie din ce in ce mai bune, la nivelul la care dumneavoastra le doriti. Suntem gata sa facem fata oricarei cerinte a pietei prin experienta acumulata in timp, prin angajatii cu experienta de care dispunem. Ne miscam zi de zi in interesul dumneavoastra si oferim solutii complete conforme cu necesitatile fiecaruia.

Constructii Drumuri si PoduriExecutam terasamente, fundatii (balast si piatra sparta),  îmbracaminti rutiere din macadam (penetrat sau simplu), mixturi asfaltice, santuri de pamânt si betoane, santuri ranforsate, rigole ranforsate, podete, poduri metalice sau din beton si montare de parapeti metalici.

Servicii Constructii Drumuri si Poduri oferite de Asfalterra Beta Construct, membru JTJ Group

Interesati de Constructii Drumuri si Poduri ?

  • Telefon Mobil: 0733 626 757
  • Telefon Fix: 0371 399 109

Trimiteti un mesaj prin formularul de contact


Site realizat de | Site inscris in Catalog Firme