Reparatii Asfalt

AsfalTerra ofera o gama larga de servicii de asfaltari de drumuri, reabilitare de strazi, reparatii carosabil, modernizari sosele, amenajari de platforme industriale (strat de uzura din asfalt sau beton) precum si comercializare asfalt cald sau asfalt rece pentru reparatii.

Avem utilaje si echipamente pentru a sustine proiecte de o anvergura ridicata. Din componenta parcului nostru tehnic, amintim: autoutilitare, autobasculante, cilindri compactori, vibrofinisor, freze de asfalt, echipamente de dezapezire, budoexcavatoare.

Reparatiile in asfalt, indiferent ca se refera la suprafete mari sau mici ori fisuri/crapaturi in asfalt, necesita o atentie deosebita nu doar pentru ca prezinta un real pericol pentru participantii la traficul auto si pietonal, ci si pentru faptul ca daca nu sunt inchise la timp acestea se largesc la fiecare schimbare de temperatura in special de toamna pana primavara, dar si in anotimpul cald prin actiunea apei si a rotilor autovehiculelor.

Reparatii Asfalt 1Daca la nivelul asfaltului, indiferent ca este un drum, parcare, platforma, trotuar sau alee apare o fisura sau crapatura in asfalt aceasta trebuie inchisa cu Mastic Bituminos.

In cazul in care aceasta se largeste sau daca vorbim deja de o groapa aceasta trebuie taiata in forme geometrice drepte, curatata bine, uscata, aplicata Emulsie, apoi incalzita si turnat asfalt, dupa care compactat si inchis la margine cu emulsie sau Mastic Bituminos.

Servicii Reparatii Asfalt oferite de ASFALTERRA BETA CONSTRUCT, membru JTJ Group

Interesati de Reparatii Asfalt ?

  • Telefon Mobil: 0733 626 757

Trimiteti un mesaj prin formularul de contact

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

solutionarea online a litigiilorinsolventa persoanelor fizice

Recomandari: Promovare Afaceri, NewsMag, Servicii Web Design Seo, Prestari Servicii, Anunt Bucuresti, Stiri Max, Stiri Surse, Magazine, Oferte Romania, Firme Bucuresti, Panouri Solare, Oferte eMAG, SiteBunker, CyberFolks, Nav Communications, HostX, Hostico, NameBox, HostRiver, Hosterion, Hostinger, Gazduire Net, THC, Local Info, Stiri Firme, Oferte, Idei Casa Gradina, Casa Home, Anunturi Online, Magazin Bucuresti, Lista Magazine, Prestari Servicii Pro, Firme Servicii, Prestari Servicii Online, Constructori Online, Instalatori Online, Servicii Ploiesti, Firme Auto, Firme Tractari, Firme Gazduire, Preturi Produse, Hoteluri Online, SEO Marketing Solutions Agency