Proiectare Constructii

Proiectare Constructii – AsfalTerra ofera servicii complete in proiectare pe domeniul CONSTRUCTIILOR CIVILE, INDUSTRIALE ŞI AGRICOLE venim in sprijinul clientilor cu PROIECTE COMPLETE, toate specialitatile implicate, pentru toate fazele de proiectare. Întocmim documentatiile tehnice necesare obtinerii : Autorizatiilor, Avizelor si Acordurilor solicitate in CU, oferim asistenta tehnica in executie, consultanta de specialitate, solutii in amenajari interioare si exterioare. Scopul nostru este acela de a gasi cele mai bune solutii care sa satisfaca gusturile si nevoile clientilor si totodata prin realizarea investitiilor sa aducem un aport pozitiv la organizarea functionala si estetica a spatiului construit prin inserarea armonioasa in mediul inconjurator, in respectul peisajului natural si al patrimoniului imobiliar.

Scopul nostru este acela de a gasi cele mai bune solutii care sa satisfaca gusturile si nevoile clientilor si totodata prin realizarea investitiilor sa aducem un aport pozitiv la organizarea functionala si estetica a spatiului construit prin inserarea armonioasa in mediul inconjurator, in respectul peisajului natural si al patrimoniului imobiliar.

Proiectare Constructii 1AsfalTerra va ofera servicii complete in proiectare pe domeniul CONSTRUCTIILOR CIVILE, INDUSTRIALE ŞI AGRICOLE venim in sprijinul clientilor cu PROIECTE COMPLETE, toate specialitatile implicate, pentru toate fazele de proiectare. Întocmim documentatiile tehnice necesare obtinerii: Autorizatiilor, Avizelor si Acordurilor solicitate in CU, oferim asistenta tehnica in executie, consultanta de specialitate, solutii in amenajari interioare si exterioare.

  • proiectare in constructii drumuri si poduri, retele de alimentare cu apa si retele de canalizare menajera si pluviala;
  • documentatii tehnice autorizare construire (D.T.A.C.);
  • documentatii tehnice autorizare demolare (D.T.A.D.);
  • documentatii tehnice de organizare a executiei (D.T.O.E.);
  • proiecte tehnice si detalii de executie (P.Th.+D.E.);

Servicii Proiectare Constructii oferite de ASFALTERRA BETA CONSTRUCT, membru JTJ Group

Interesati de Proiectare Constructii ?

  • Telefon Mobil: 0733 626 757

Trimiteti un mesaj prin formularul de contact


Site realizat de | Site inscris in Catalog Firme