Deszapeziri Manuale

Deszapeziri Manuale – servicii de curatare a zapezii de pe alei, trotuare, deszapezirea intrarilor in cladiri, a cailor de acces pietonale, deszapezirea locurilor de parcare unde accesul utilajelor de deszapezire este greu sau imposibil, spargerea ghetii de pe portiunile inghetate ale aleilor, parcarilor, intrarilor, etc.

Prevenirea depunerilor de zapada se face prin imprastierea de materiale antiderapante de tip clorura de calciu, sare, nisip si alte materiale degivrante sau antiderapante pentru si de deszapezire.

Lucrarile de curatare – indepartare a zapezii si serviciile de deszapezire pot fi executate mecanizat (cu utilaje de deszapezire) sau manual (cu gradinarii firmei Flower Power, dotati cu masini de deszapezit, freze de zapada, lopeti de zapada, rangi si alte unelte sau masini de deszapezire sau pentru spargerea ghetii).

Activitatea se executa ziua sau noaptea, in functie de necesitate si are ca scop mentinerea in stare practicabila a arterelor de circulatie si cuprinde urmatorul ciclu de operatii:

  • curatat manual zapada si gheata;
  • curatat mecanic zapada cu utilaj cu lama, cu plug tractat;
  • incarcat si transportat zapada si gheata;
  • imprastiat mecanic materiale antiderapante;
  • imprastiat manual materiale antiderapante;
  • combaterea poleiului si ghetii prin stropire cu solutie de clorura de calciu;
  • combaterea poleiului si ghetii prin imprastiere material antiderapant solid;
  • curatarea gurilor de scurgere.

Activitatea de deszapezire, prevenire si combatere a poleiului consta in curatarea si transportul zapezii de pe caile publice si mentinerea in functiune a acestora pe timp de polei sau de inghet (deszapezire), prin executarea unor lucrari specifice sezonului de iarna si se desfasoara de regula in perioada 15 noiembrie ­ 15 martie, si in situatii deosebite, in functie de conditiile meteo reale si in afara acestei perioade.

deszapeziri manualeCuratarea zapezii/ghetii este operatiunea de indepartare a stratului de zapada sau de gheata depus pe suprafata carosabila si pietonala, in scopul asigurarii deplasarii vehiculelor si pietonilor in conditii de siguranta. Pentru realizarea acestui complex de lucrari se folosesc mijloace mecanice specializate sau forta de munca umana.

Operatorul serviciului este dotat cu utilaje specific performante. Toate utilajele de deszapezire sunt dotate cu mijloace moderne de comunicare (statii de emisie ­ receptie/receptoare telefonie mobila).

Servicii Deszapeziri Manuale oferite de Recosal Energy Team, membru JTJ Group

Interesati de Deszapeziri Manuale ?

  • Telefon Mobil: 0736141045
  • Telefon Fix: 0314245108

Trimiteti un mesaj prin formularul de contact

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

solutionarea online a litigiilorinsolventa persoanelor fizice

Recomandari: Promovare Afaceri, NewsMag, Servicii Web Design Seo, Prestari Servicii, Anunt Bucuresti, Stiri Max, Stiri Surse, Magazine, Oferte Romania, Firme Bucuresti, Panouri Solare, Oferte eMAG, SiteBunker, CyberFolks, Nav Communications, HostX, Hostico, NameBox, HostRiver, Hosterion, Hostinger, Gazduire Net, THC, Local Info, Stiri Firme, Oferte, Idei Casa Gradina, Casa Home, Anunturi Online, Magazin Bucuresti, Lista Magazine, Prestari Servicii Pro, Firme Servicii, Prestari Servicii Online, Constructori Online, Instalatori Online, Servicii Ploiesti, Firme Auto, Firme Tractari, Firme Gazduire, Preturi Produse, Hoteluri Online, SEO Marketing Solutions Agency